Wie gingen jou voor?

Ik voel me bevrijd
Ik voel me bevrijdMathijs (24 jaar)
Lees verder
Ik piekerde de hele dag en zat vast in mijn relatie. Ik maak nu weer keuzes en weet wat ik wil. Ik voel me bevrijd."
Ik kan er weer over praten.
Ik kan er weer over praten.Sam (32 jaar)
Lees verder
Ik verloor 7 jaar geleden twee van mijn beste vrienden tijdens een ongeluk. "Ik kon niet over het verlies spreken en vluchtte in wijn drinken voor het slapen gaan, paniekklachten en had angst om dood te gaan. Na EMDR zijn mijn klachten verdwenen."
Als je vastloopt is er een oplossing.
Als je vastloopt is er een oplossing.Femke (37 oud)
Lees verder
Door EMDR (nu 6X) ben ik blijer. Ik werk steeds meer uren en kan dit ook aan. Inmiddels begint het leven mij weer toe te lachten.
Oh, dus EMDR is ook voor mijn klachten?
Oh, dus EMDR is ook voor mijn klachten?Else (29 jaar)
Lees verder
Bij EMDR denk ik aan trauma, overval en misbruik. Maar dat hoeft helemaal niet! Het zijn de vervelende gebeurtenissen waar je (onbewust) in bent blijven hangen en waardoor je nu klachten ervaart. Het gaat zoveel beter met mij”.
Mijn leven is nu echt veel leuker!
Mijn leven is nu echt veel leuker!Maeike (42 jaar)
Lees verder
Mensen zagen niet aan mij dat ik verdrietig was. Ik lachte. Maar ondertussen voelde ik mij alleen. Via via ben ik bij Froukje terecht gekomen. “Ik doe er niet toe”, was mijn overtuiging over mijzelf. Inmiddels sta ik ook veel positiever in het leven.
Waarom heb ik er toch zo lang mee rond gelopen?
Waarom heb ik er toch zo lang mee rond gelopen?Tjitske Hanna (62 jaar)
Lees verder
Altijd voelde ik mij de mindere en ik ging mij er ook naar gedragen. Totdat er iets gebeurde en ik dacht, nu ben ik er klaar mee! Je leest het wel in boekjes dat EMDR werkt, maar het werkt echt. Ik heb mijn leven terug.
Werken zonder stress.
Werken zonder stress.Pieter (48 jaar)
Lees verder
Ik had veel last van stress van mijn werk, ook in het weekend. Ik kreeg spanning van alle e-mailtjes die ik dagelijks zag binnen komen en van alle taken die ik moest doen. Door EMDR voel ik me nu stukken beter en ik heb geen stress gevoel meer. Echt heel apart joh!
Vorige
Volgende
EMDR-behandeling-online

Direct resultaat vanuit je vertrouwde omgeving; kortom online EMDR therapie!

Heb jij last van klachten als je machteloos voelen, slecht slapen, angst of paniek of één van de andere veelvoorkomende klachten die met EMDR goed te behandelen zijn? Maar wil je of kun je de deur niet uit? Dan werkt EMDR online zeer waarschijnlijk heel goed voor jou.  Uit onderzoek blijkt dat het resultaat van de behandeling net zo groot is als bij een reguliere behandeling in de praktijk. Zo kun je zonder je huis te verlaten met een online behandeling, een nare ervaring verwerken en snel van je klachten afkomen. Wat je nodig hebt is een computer of tablet, een internetverbinding en een rustige plek om te zitten. Aarzel niet langer, neem contact op met me om kennis te maken.

emdr-praktijk-goed-leven-heerenveen

Vanuit huis beginnen met herstel

We gaan samen aan de slag om een beter leven voor jou te creëren. We zoomen in op de klacht, bijvoorbeeld slapeloosheid, angst of paniek of iets anders. En we gaan op zoek naar een gebeurtenis die deze klacht heeft veroorzaakt. Je bent namelijk niet met je klachten geboren. Vervolgens start de behandeling. Na online EMDR is er voor veel mensen sprake van volledig herstel (klachtenvrij) en bij een deel van de mensen minder klachten.

Afspraak maken voor online EMDR

Voordat we gaan beginnen met online EMDR voeren we eerst een telefonisch gesprek om te onderzoeken of EMDR een passende therapie is. Na de telefonische intake maken we een afspraak en gaan de beginnen met de online behandeling. Aarzel niet langer en neem contact op. Ook voor jouw klachten is er ongetwijfeld een passende oplossing te vinden.

Een investering in jezelf geeft altijd de beste rente!

Veel mensen die ik uiteindelijk tref online of in mijn praktijk hebben lang doorgelopen met hun klachten. De klachten werden vaak nog erger, juist doordat ze ermee doorliepen. Vaak hoor ik mensen ná de behandeling zeggen dat ze véél eerder EMDR hadden moeten doen. Als je terugkijkt is dat natuurlijk gemakkelijker te zeggen dan wanneer je er middenin zit. Vandaar dat ik je adviseer om juist nu contact te zoeken. Mogelijk zeg jij dan binnenkort hetzelfde. Hoe eerder je begint met de behandeling, hoe eerder óók jij kunt genieten van een beter leven!

EMDR-behandeling-online-even-effectief