Wie gingen jou voor?

Ik voel me bevrijd
Ik voel me bevrijdMathijs (24 jaar)
Lees verder
Ik piekerde de hele dag en zat vast in mijn relatie. Ik maak nu weer keuzes en weet wat ik wil. Ik voel me bevrijd."
Ik kan er weer over praten.
Ik kan er weer over praten.Sam (32 jaar)
Lees verder
Ik verloor 7 jaar geleden twee van mijn beste vrienden tijdens een ongeluk. "Ik kon niet over het verlies spreken en vluchtte in wijn drinken voor het slapen gaan, paniekklachten en had angst om dood te gaan. Na EMDR zijn mijn klachten verdwenen."
Als je vastloopt is er een oplossing.
Als je vastloopt is er een oplossing.Femke (37 oud)
Lees verder
Door EMDR (nu 6X) ben ik blijer. Ik werk steeds meer uren en kan dit ook aan. Inmiddels begint het leven mij weer toe te lachten.
Oh, dus EMDR is ook voor mijn klachten?
Oh, dus EMDR is ook voor mijn klachten?Else (29 jaar)
Lees verder
Bij EMDR denk ik aan trauma, overval en misbruik. Maar dat hoeft helemaal niet! Het zijn de vervelende gebeurtenissen waar je (onbewust) in bent blijven hangen en waardoor je nu klachten ervaart. Het gaat zoveel beter met mij”.
Mijn leven is nu echt veel leuker!
Mijn leven is nu echt veel leuker!Maeike (42 jaar)
Lees verder
Mensen zagen niet aan mij dat ik verdrietig was. Ik lachte. Maar ondertussen voelde ik mij alleen. Via via ben ik bij Froukje terecht gekomen. “Ik doe er niet toe”, was mijn overtuiging over mijzelf. Inmiddels sta ik ook veel positiever in het leven.
Waarom heb ik er toch zo lang mee rond gelopen?
Waarom heb ik er toch zo lang mee rond gelopen?Tjitske Hanna (62 jaar)
Lees verder
Altijd voelde ik mij de mindere en ik ging mij er ook naar gedragen. Totdat er iets gebeurde en ik dacht, nu ben ik er klaar mee! Je leest het wel in boekjes dat EMDR werkt, maar het werkt echt. Ik heb mijn leven terug.
Werken zonder stress.
Werken zonder stress.Pieter (48 jaar)
Lees verder
Ik had veel last van stress van mijn werk, ook in het weekend. Ik kreeg spanning van alle e-mailtjes die ik dagelijks zag binnen komen en van alle taken die ik moest doen. Door EMDR voel ik me nu stukken beter en ik heb geen stress gevoel meer. Echt heel apart joh!
Vorige
Volgende
emdr-praktijk-goed-leven-heerenveen

Na elke EMDR-sessie voel je je lichter

Heb jij last van aanhoudende klachten en wil je daarvan af? EMDR is een bewezen effectieve behandelmethode om dit snel te bereiken. Veel mensen lopen langer dan nodig is door met klachten terwijl dit niet nodig is. Slecht slapen, angst voelen, piekeren en vele andere aanwijsbare en niet aanwijsbare klachten. Vaak ben je je niet (helemaal) bewust van de herkomst van deze klachten. Een nare of schokkende ervaring, een verlies (werk/ geliefde) of ander trauma en andere oorzaken kunnen deze klachten veroorzaken en in stand houden. EMDR  is de eerste-keuze behandeling om nare ervaringen of verlies te verwerken. Wil jij ook van je klachten af? Dat kan. Kies voor EMDR therapie in Heerenveen bij Praktijk Goed Leven!

emdr-praktijk-goed-leven-heerenveen

Samen op weg naar herstel

Je gaat effectief en intensief aan de slag met je nare en schokkende ervaring(en) of verlieservaring. We gaan samen aan de slag om een beter leven voor jou te creëren. Na EMDR is er voor veel mensen sprake van volledig herstel (klachtenvrij) en bij een deel van de mensen minder klachten.

Wil je vanuit huis aan de slag met EMDR? Dat kan met videobellen! Uit onderzoek blijkt dat een 100% online EMDR-behandeling net zo effectief is als een reguliere behandeling, maar heeft wel een groot voordeel: Je kunt direct aan de slag om te voorkomen dat jouw problemen verergeren. 

Afspraak maken

Voordat we gaan beginnen met EMDR voeren we eerst een telefonisch gesprek om te onderzoeken of EMDR een passende behandeling is. Na de telefonische intake maken we een afspraak en gaan de beginnen met de behandeling. Sinds kort behoort ook online EMDR tot de mogelijkheden. Aarzel niet langer en neem contact op. Ook voor jouw klachten is er ongetwijfeld een passende oplossing te vinden.

Telefoon

06 4127 5810

Whatsapp

06 4127 5810

“Do something today that your future self will thank you for”

EMDR is niks om je voor te schamen. Je hebt de pech gehad met wat je is overkomen. Als je je laat behandelen is dat niet iets om je voor te schamen maar juist iets om trots op te zijn. Trots dat je het aangaat en je leven probeert mooier te maken. Ik merk in mijn praktijk dat veel mensen rondlopen met onverwerkte trauma’s. Veel mensen hebben last van een Posttraumatische stress-stoornis (PTSS) zonder het te weten.

Ook zie ik dat mensen hier beroepsmatig last van hebben gekregen, zowel bij mannen als bij vrouwen. Ik help je graag om dit taboe te doorbreken. En weet dat je niet de enige bent. 

emdr-praktijk-goed-leven-heerenveen