EMDR-therapie-sneek

Op zoek naar EMDR therapie nabij Sneek!

Als je op zoek bent naar VEN erkende EMDR therapie nabij Sneek dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Mijn naam is Froukje Hijlkema en in “Praktijk Goed Leven” behandel ik volwassenen en kinderen om te helpen met het verwerken van ervaringen in het verleden. Deze ervaringen zorgen in het heden vaak voor ongemak, spanning of lichamelijke klachten.

Steeds meer mensen weten mij te vinden vanuit de noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. En vanuit Friesland ben ik goed bereikbaar vanuit Sneek, Drachen, Lemmer en Leeuwarden.

Wat is EMDR?

Video afspelen

Wie gingen jou voor?

De nachtmerries zijn voorbij.
De nachtmerries zijn voorbij.De ouders van Sanne (7 jaar)
Lees verder
Sanna is vrolijk, heeft geen woede-uitbarstingen meer en concentreert zich beter op school. De nachtmerries zijn gestopt, ze is opener naar andere kinderen."
De nachten zijn weer rustig.
De nachten zijn weer rustig.De moeder van Sonja (4 jaar)
Lees verder
Met Sonja gaat het goed. Ze heeft het niet meer over alleen zijn ’s nachts en slaapt goed
Ik voel me bevrijd
Ik voel me bevrijdMathijs (24 jaar)
Lees verder
Ik piekerde de hele dag en zat vast in mijn relatie. Ik maak nu weer keuzes en weet wat ik wil. Ik voel me bevrijd."
Ik speel weer bij mijn vriend
Ik speel weer bij mijn vriendBenjamin (9 jaar)
Lees verder
Ik was heel erg bang voor honden en wilde niet bij een vriendje spelen die een hond had. Ik ben nu niet meer bang voor honden en fiets zelfs weer door een straat waar 2 honden zijn.
Ik ben zo opgelucht, mijn dochter richt zich weer op de toekomst
Ik ben zo opgelucht, mijn dochter richt zich weer op de toekomstDe moeder van Jannie (13 jaar)
Lees verder
Wij hebben een totaal ander kind dan twee maand geleden. Ze slaap weer goed en is weer vrolijk."
Ik kan er weer over praten.
Ik kan er weer over praten.Sam (32 jaar)
Lees verder
Ik verloor 7 jaar geleden twee van mijn beste vrienden tijdens een ongeluk. "Ik kon niet over het verlies spreken en vluchtte in wijn drinken voor het slapen gaan, paniekklachten en had angst om dood te gaan. Na EMDR zijn mijn klachten verdwenen."
Als je vastloopt is er een oplossing.
Als je vastloopt is er een oplossing.Femke (37 oud)
Lees verder
Door EMDR ben ik blijer. Ik werk steeds meer uren en kan dit ook aan. Inmiddels begint het leven mij weer toe te lachten.
Oh, dus EMDR is ook voor mijn klachten?
Oh, dus EMDR is ook voor mijn klachten?Else (29 jaar)
Lees verder
Bij EMDR denk ik aan trauma, overval en misbruik. Maar dat hoeft helemaal niet! Het zijn de vervelende gebeurtenissen waar je (onbewust) in bent blijven hangen en waardoor je nu klachten ervaart. Het gaat zoveel beter met mij”.
Mijn leven is nu echt veel leuker!
Mijn leven is nu echt veel leuker!Maeike (42 jaar)
Lees verder
Mensen zagen niet aan mij dat ik verdrietig was. Ik lachte. Maar ondertussen voelde ik mij alleen. Via via ben ik bij Froukje terecht gekomen. “Ik doe er niet toe”, was mijn overtuiging over mijzelf. Inmiddels sta ik ook veel positiever in het leven.
Waarom heb ik er toch zo lang mee rond gelopen?
Waarom heb ik er toch zo lang mee rond gelopen?Tjitske Hanna (62 jaar)
Lees verder
Altijd voelde ik mij de mindere en ik ging mij er ook naar gedragen. Totdat er iets gebeurde en ik dacht, nu ben ik er klaar mee! Je leest het wel in boekjes dat EMDR werkt, maar het werkt echt. Ik heb mijn leven terug.
Previous
Volgende