Wie gingen jou voor?

De nachtmerries zijn voorbij.
De nachtmerries zijn voorbij.De ouders van Sanne (7 jaar)
Lees verder
Sanna is vrolijk, heeft geen woede-uitbarstingen meer en concentreert zich beter op school. De nachtmerries zijn gestopt, ze is opener naar andere kinderen."
De nachten zijn weer rustig.
De nachten zijn weer rustig.De moeder van Sonja (4 jaar)
Lees verder
Met Sonja gaat het goed. Ze heeft het niet meer over alleen zijn ’s nachts en slaapt goed. EMDR therapie voor kinderen werkt echt goed!
Ik speel weer bij mijn vriend
Ik speel weer bij mijn vriendBenjamin (9 jaar)
Lees verder
Ik was heel erg bang voor honden en wilde niet bij een vriendje spelen die een hond had. Ik ben nu niet meer bang voor honden en fiets zelfs weer door een straat waar 2 honden zijn.
Ik ben zo opgelucht, mijn dochter richt zich weer op de toekomst
Ik ben zo opgelucht, mijn dochter richt zich weer op de toekomstDe moeder van Jannie (13 jaar)
Lees verder
Wij hebben een totaal ander kind dan twee maand geleden. Ze slaap weer goed en is weer vrolijk."
Zelfs de buikpijn is voorbij
Zelfs de buikpijn is voorbijVader en moeder van Sanna (8 jaar)
Lees verder
Sanna had veel pieker gedachten over de toekomst (wat er bv morgen allemaal mis kon gaan) en klaagde dagelijks over buikpijn, was erg controlerend en claimend in haar gedrag en snel overstuur. Door EMDR is ze meer ontspannen, durft ze meer, is zelfstandiger en zelfs de buikpijn is voorbij.
De ‘verhalenmethode’ voor jonge kinderen werkt!
De ‘verhalenmethode’ voor jonge kinderen werkt!Moeder van Roos (3 jaar)
Lees verder
Roos heeft op 3-jarige leeftijd een auto-ongeluk meegemaakt. EMDR kan dus ook voor deze leeftijd. Ze slaapt nu weer veel beter gelukkig.
Vorige
Volgende
emdr-therapie-kinderen

EMDR therapie voor kinderen werkt! Júist bij kinderen.

Wellicht zit je kind niet lekker in zijn/haar vel en weet je niet waardoor dat precies komt. Er is misschien iemand overleden van wie je kind hield, je kind heeft een ongeluk gehad, een scheiding meegemaakt of is bijvoorbeeld gepest. En soms weet je het gewoonweg ook niet.

Er kunnen allerlei oorzaken zijn waarom je kind zich angstig, down, verdrietig of boos voelt, slecht slaapt of nachtmerries heeft. Vaak komt dat door een nare ervaring of gebeurtenis. EMDR therapie voor kinderen is ontwikkeld voor de behandeling van deze nare gebeurtenissen. En de behandeling helpt ook bij bv. langdurige pijn, angsten en fobieën. Merk je ook dat het gedrag van je kind invloed heeft op de andere gezinsleden? Dan is daar zeker iets aan te doen.

emdr-praktijk-goed-leven-heerenveen

EMDR therapie werkt bij kinderen nog sneller dan bij volwassenen

EMDR werkt bij kinderen nóg sneller dan bij volwassenen. In mijn praktijk merk ik dagelijks hoe snel en effectief de therapie is. Bovendien vinden veel kinderen EMDR prettiger dan veel praten in therapie. Allemaal redenen om niet langer te wachten!

EMDR kan ook geïntegreerd worden in systeemgesprekken met jou als ouder(s). Soms heeft het gedrag van een kind een functie en kun je als ouder, ongewild het probleemgedrag in stand houden.

Afspraak maken

Voordat we gaan beginnen met EMDR voeren we eerst een telefonisch gesprek om te onderzoeken of EMDR passend is voor je kind.

Na de telefonische intake maken we een afspraak en gaan de beginnen met de behandeling. Sinds kort behoort ook online EMDR tot de mogelijkheden. Aarzel niet langer en neem contact op. Ook voor de klachten van je kind is er ongetwijfeld een passende oplossing te vinden.

Samen (met je kind) op weg naar beter leven?

Het is hartverwarmend te zien wat EMDR voor een kind en gezin betekent. Kinderen merken na EMDR dat ze op verschillende gebieden beter functioneren, meer zelfvertrouwen ervaren en gemakkelijker voor zichzelf opkomen. Resultaten zijn snel zichtbaar voor je kind en voor de omgeving.

EMDR brengt de gestagneerde ontwikkeling van een kind weer op gang. Ik zet me met veel overtuiging en deskundigheid in waardoor je kind en jij met nieuwe kracht de toekomst ingaan. Want iedere ouder wenst zijn of haar kind een goed leven!

emdr-therapie-kinderen